Hur man målar en MR2 Badge

Den MR2 emblem är emblemet används på Toyota MR2 sport fordon. Den sportiga versionen av MR2 uppstod först 1983. Under hela sitt liv, har bilen kallats Mister Två och MR2 Roadster, enligt Toyota. Bilen tillverkades fram till 2007, då det togs bort ur produktionen. Du kan enkelt måla MR2 märke på någon yta för skojs skull eller för att reparera märket på MR2 som du redan äger. Ändra enkelt den typ av färg som du använder för att matcha basen ytan som du vill måla. Saker du behöver
Avfettning Cleaner Review mjuka trasor
Marker
silver, svart, röd och vit färg (akryl för inomhusbruk, olja för utomhusbruk) katalog penslar
Klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Rengör ytan som du vill måla med en avfettning renare och mjuka trasor om du målar emblem på en bil.

2

Rita konturerna av emblem med en penna eller markör, beroende på basytan. Huvuddragen är en sköld med rundade sidor och en platt topp. Inne i skölden är en A-formad fågel med "A" som i kroppen, två fötter som kommer ner från benen på "A" och två vingar som kommer ut från sidorna. Titta på en bild av märket för en referens.
3

Måla bakgrunden först. Bakgrunden är ett rött och grått rutmönster med en silver kant runt skärmen. Låt bakgrunden torka.
4

Måla konturerna av fågeln i svart. "A"-del av fågeln är vit. Vingarna är skiktade med en tunn remsa av svart, sedan en serie av röda fjädrar och en serie av vita fjädrar i botten. Låt färgen torka.
5

Lägg tre vita raketer under fågelns ben. Ge fågeln ett rött öga med en svart prick. Lägg till eventuella ytterligare uppgifter för att slutföra utseende. Låt färgen torka.
6

Lägg ett tydligt skikt av färg över hela badge design för att skydda den från elementen och för att förhindra flisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140165.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.