2004 Mustang GT Specifikationer

Veta specifikationerna för en bil ger dig möjlighet att bättre bedöma hur det kommer att fungera och om det kommer att uppfylla dina krav. Oavsett om du äger eller köper en 2004 Ford Mustang GT för en vardaglig bil eller för skojs skull på helgerna, måste du förstå vissa grundläggande funktioner om ditt fordon. Motor

Beroende på vilken modell du har köpt, erbjuder Mustang tre olika motoralternativ. Motorerna har en 4,6-liters 260-hästkrafter V-8 motor. Motorn har antingen en femväxlad manuell växellåda eller en fyrväxlad automatlåda. Motorn lägger ut nästan 302 meter-pounds av vridmoment vid 2.000 rpm. Addera Chassis

Mustang väger £ 3400. Stammen har 10.9 kubikfot och en 183,2-tums ram. Avstängning på Mustang sköts av McPherson fjäderben med separata spiralfjädrar på underarmar och en krängningshämmare på framsidan. Den bakre fjädring ger dig en mjuk gång med spiralfjädrar på underarmen och det har också en horisontell axel dämpare och krängningshämmare. Bensintanken är 15.7 liter. Mustangen stoppas av fyra skivbromsar, varav två är ventilerade. GT är en bakhjulsdriven bil. Denna Mustang kan gå från 0 till 60 mph på under sju sekunder. Styrningen sköts av en kuggstång systemet och har också en differentialbroms och en all-speed traction control-system.
Interiör

2004 Mustang är utrustad med en Mach ljudsystem och en sex-skiva fjärrkontroll utbytbara CD-spelare och befogenheter de åtta högtalare i bilen. Föraren och passageraren båda har krockkuddar och trepunkts-fasthållningsanordningar. Framstolarna är hink-stil säten medan baksätet är bänk-stil sittplatser. Även sätena är tyg, är ratten gammaldags med lindade läder. Den totala volymen av fordonets inre är 83 kubikfot.
Övriga fakta

2004 markerade 40-årsdagen av Mustang, så Ford placerade 40th årsdag märken på alla 2004 modeller. För att fira jubileet, tillade Ford också tre färger: konkurrens apelsin, skrikande gult och crimson rött. Som av Oktober 2010, varierade prissättningen för Ford Mustang GT från $ 7.000 till $ 14.950 för det konvertibla modellen och $ 5650 till $ 13.625 för Coupe-modellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139062.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.