Porsche Option 993 Koder

Porsche 993 är den generation av Porsche 911 modeller som producerades i slutet av 1980 genom 1990-talets början. För att hjälpa tillverkare, återförsäljare och förare reda på mer om deras 911, utvecklade Porsche en lista med alternativ koder som betecknar olika specifikationer såsom funktioner, färger, modeller och utsläpp system. "M" Tillvalskoder

Majoriteten av "M" tillvalskoderna ger beteckningar för land för försäljning, till exempel Italien, Sverige, Österrike, Frankrike, Taiwan och Förenta staterna. Ytterligare "M" tillvalskoderna inkluderar kontroll och instrumentering beteckningar för länderna i försäljning, såsom engelska, franska och svenska. Hjulstorlek, ljudanläggning, kaross, airbag utrustning och strålkastare konfigurationer är också bland de alternativ som faller under "M" linje av tillvalskoderna.
"E" och "P" tillvalskoder

Utseende majoriteten av invändiga alternativ är den "E" och "P" tillvalskoder. Dessa hjälper till att identifiera bilens klädsel och trim kombinationer, inklusive ljus och mörkt trä, samt en mängd olika läder förpackade invändiga komponenter. "P" koder täcker vissa invändiga alternativ samt exteriör och mekaniska alternativ. Dessa inkluderar funktioner såsom uppvärmda säten, aerodynamiska kropp bitar trim, och tvåfärgad klädsel på säten och inredning paneler. En sport chassi och fjädring betecknas likaså med tillvalskoderna i "P"-grupp. p> "X", "Y" och "Z" koder option på 993 detalj en lång lista med funktioner för både exteriör och interiör av bilen. Dessa inkluderar läderklädda CD-växlare, inredningsdetaljer bitar såsom askkoppar och solskydd samt alternerande färger klädsel threading. "Z"-koder detalj om fordonet har läderklädsel, konstläder eller Velour Interiör, bland andra funktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140010.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.