Nissan 350Z & Nackdelar

Den tvåsitsiga Nissan 350Z in på marknaden under 2003 och har förblivit i stort sett oförändrad sedan dess. Köpare få en sportbil i basen paket - ett som inte kräver en hel del extrafunktioner för hög prestanda. Funktioner
Nissan 350Z erbjuder sportbil entusiaster ett rimligt prissatta alternativ.

motorn i Nissan 350Z har ansetts vara en av de bästa på marknaden, enligt Wards AutoWorld.
Convenience

Basmodellen av 350Z innehåller flera säkerhet och bekvämlighet objekt i sin baspaket. Låsningsfria bromsar ingår i baspaketet, som ger lite extra säkerhet för den stoppsträcka på vått väglag. Makt fönster och lås lägga bekvämlighet.
Överkomliga

Edmunds.com webbplats anger att ända sedan Nissan 350Z först kom ut på marknaden år 2003, har det varit en av de mer prisvärda sportbilar. Den ursprungliga tillverkarens pris för 2003 års modell var ca $ 26.400.
Hantering

Nissans hantering är mycket känsligt och kan vara svåra att kontrollera vid höga hastigheter, enligt Edmunds.com. Webbplatsen visar också att trafikbuller är större vid högre hastigheter jämfört med den för andra jämförbara fordon.
Överväganden
p Om du ska kunna köra Nissan 350Z i staden, får du bara ca 20 miles per gallon. På motorvägen, du kommer inte att få över 30 mpg, med ett genomsnitt på 27.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139790.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.