Camaro V6 Specifikationer

Chevrolet introducerade Camaro 1966 under muskel-bilen eran. Den Camaro ursprungligen erbjuds i två-dörrars coupé och cabriolet modeller med flera olika motoralternativ. Ett år efter sin debut, var den berömda Z28-modellen introducerades. År 2002, efter fyra generationer, var Camaro avbrytas, men för 2010 års modell, var Camaro återupplivas. Den 2011 Camaro kommer med flera motoralternativ, varav en är en V6. Motor och bränsleekonomi

2011 Camaro LS och LT modeller levereras med en 312 hästkrafter, 3,6-liters V6-motor. Med variabla ventiltider och en 11,3 kompressionsförhållande, ger motorn maximal hästkrafter vid 6.500 rpm. Maximalt vridmoment uppnås vid 5.100 rpm med 278 ft.-lb. Motorn har direkt bränsleinsprutning och kan uppnå ca 17 mpg city och 28 mpg highway. Med en 19-liters bränsletank, har Camaro en total räckvidd på ca 300 till 500 miles.
Transmission och Drive Type

2011 Camaro LS och LT-modeller levereras som standard med en sexväxlad manuell växellåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Tillgängligt är en sexväxlad TAPshift automatisk, vilket gör det möjligt för föraren att ta över och manuellt byta växel. Den Camaro funktioner bakhjulsdrift med elektronisk stabilitetskontroll, fyrhjuliga skivbromsar, gas-trycksatta chocker och rack-and-pinion styrning.
Interiör och säkerhet

2011 Camaro stöder sittplatser för upp till fyra personer med främre skålade säten och ett baksäte. Tyg säten och dörr trim kommer som standard med LS och modellerna LT, medan läder är tillgänglig för LT. Båda modellerna levereras med manuell främre luftkonditionering, lås makt, fönsterhissar och fjärr keyless inresa. Säkerhetsfunktioner inkluderar fyra hjul låsningsfria bromsar, förare och passagerare fram och sidokrockkuddar, och första och andra raden krockgardiner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139090.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.