BMW xDrive Information

BMW xDrive -teknik är en elektrisk fyrhjulsdrift dragkraft - system som omfördelar makten mellan en bils axlar till där det behövs för att upprätthålla bästa möjliga väggrepp . Den xDrive Systemet är konstruerat för användning i hala körförhållanden. Intelligens

BMW själv beskrivna " intelligenta " xDrive -systemet kan avleda all sin makt till en axel , vilket gör det möjligt för föraren att bibehålla grepp i isiga , våta eller uppförsbacke vägförhållanden . xDrive uppnår detta konststycke med en 40 till 60 förhållandet kraftdistribution mellan axlarna och varierar denna fördelning som körförhållandena förändras .
Funktion

När BMW: s xDrive sinnen i - styrning , det minskar kraften till framaxeln och om över - styrningen detekteras , sänder det mer kraft till framaxeln . Denna omfördelning av makt möjliggör för fordonet att upprätthålla dragkraft utan att föraren ens märker Traction var förlorade .
Förordning

skillnad från andra all - wheel stabilitet - kontroll system , är BMW xDrive regleras av bilens dynamiska givare stabilitetskontroll, som ger xDrive med information som behövs för att övervaka vägförhållanden . DSC ger också behövde bromsa om det finns en skillnad i dragkraft mellan de två sidorna av bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139648.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.