Ford Mustang V8 2006 Specifikationer

Ford Mustang lanserat en hel kategori av bilar (ponny bilen) när den debuterade med 1964 1/2 års modell. Det blev snabbt mycket populär och ikoniska. Medan samlare fortfarande hitta den första generationen 1960 modellerna att vara den mest attraktiva, alla år av Mustangs är populära. Medan de flesta av de 2006 Mustangs hade en V6-motor, kom de två GT (båda finns i konvertibla och Coupe karossutformningar) standard med en V8. GT Models

fyra GT erbjuds för 2006 var den enda Ford Mustangs detta år att presentera en V8-motor. De var GT Deluxe Cabriolet och Coupe och GT Premium Cabriolet och Coupe. Skillnaderna mellan fordonen (annat än skillnaden mellan hardtop och cabriolet) var i princip estetiska. Den största skillnaden, dock var lädersäten kom standard på Premium-modellerna men erbjöds endast som tillval på de Deluxe versionerna.
Motorspecifikationer

Alla 2006 Ford Mustang GT Deluxe och Premium-modellerna kom med en V8-motor. Denna motor var en 4,6-liters motor som bedömdes vid 300 hästkrafter vid 5.750 rpm. Det var också en effekt på 320 foot-pounds av vridmoment vid 4.500 rpm. EPA betygsatt alla versioner av denna bil på 17 miles per gallon för stadskörning och mellan 23 och 25 (beroende på transmission) miles per gallon på motorvägen.
Transmissioner

Två sändningar erbjöds för 2006 Ford Mustang GT. Alla GT kom standard med en femväxlad manuell överväxel. En fem-växlad automatisk överväxel motorn var tillgänglig som ett alternativ för alla fyra GT. Medan både sändningar uppnådde de 17 miles per gallon stad betyg, fick den automatiska endast 23 på motorvägen, medan den manuella bedömdes vid 25.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139516.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.