Vad Är Tuner Lugs för ?

Tuner klackarna är små nötter som används för att fästa däck till eftermarknad bil hjul som är oförmögna att ta en normal , större klack . De finns i en mängd olika utföranden och kan köpas från en butik eller på nätet . Syfte

När eftermarknaden däck som används på modifierade bilar , utrustade för bättre prestanda , inte kan ta en vanlig lug nut , en mindre , tuner klack som passar det mindre hålet används istället . De fungerar på samma sätt , men till skillnad från vanliga klackar , behöver en särskild nyckel för att dra åt /lossa dem - vilket gör däcken mindre utsatta för stöld . De är också lättare och så erbjuda bättre prestanda .
Design
p Det finns olika storlekar och modeller av tuner klackar från olika tillverkare . De är också tillgänglig i en mängd olika färger för att matcha bilen .
Kostnad

Tuner nötter är vanligtvis säljs i förpackningar om 20 , dvs alla däck på bilen är täckta . De är tillgängliga från stora motoriska butiker och på nätet . Priserna startar från ca $ 140 ( i januari 2011 ) .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140155.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.