1995 Corvette Alternativ

introducerades på marknaden i januari 1953 är den Chevrolet Corvette en igenkännbar och eftertraktade sportbil. Denna högpresterande bil blev snabbt en amerikansk ikon, känd för sin kraftfulla motor och elegant design. 1995 års Corvette kom i två trimmar: standard coupé och en cabriolet. Båda trimmar kom med ett antal vanliga funktioner, samt flera alternativ. Valfria funktioner

Flera tillvalsfunktioner fanns på 1995 Corvette, inklusive en Indianapolis 500 Pace Car replika paket som innehöll mörklila färg över arktisk vit färg och kundanpassade detaljer ras.

Köpare hade möjlighet att välja flera invändiga uppgraderingar, bland annat elmanövrerade stolar, en selektiv elektronisk rida och hantering systemet, ett lågt däcktryck varning indikator och en Delco-Bose ljudsystem med CD-spelare.

Exteriör alternativ var mer talrika, och inkluderade en extra hardtop för de konvertibla, avtagbara takpaneler för coupe, en prestation axel ratio, utökad mobilitet däck och en justerbar fjädring paket.
motor, växellåda och bränsleekonomi

1995 Corvette Coupe och cabriolet båda kom med en 5,7-liters, 300-hästkrafter V-8 motor och en sexväxlad manuell överväxel växellåda, med möjlighet till en fyra-växlad automatlåda. Motorn producerade 340 pounds-fot av vridmoment, hade en borrning och slaglängd på 4,00 av 3,48 inches och ett kompressionsförhållande på 10:5-till-1.

Båda bilarna kom med en 20-liters bensintank. Med den sexväxlade manuella, uppnådde Corvette en bränsleekonomi av 17 mpg i staden och 27 mpg på landsväg. De sportbilar klarade sig något värre som fyrväxlad automatik dock uppnå en bränsleekonomi på 17 och 25 mpg.
Säkerhetsfunktioner

Standard säkerhetsfunktioner på Corvette inkluderade makt dörrlås, låsningsfria bromsar och förare och passagerare krockkuddar. Inga extra säkerhetsfunktioner fanns tillgängliga. Addera Interior Design och funktioner

coupé och cabriolet båda kom standard med luftkonditionering, en backspegel, farthållare, varvräknare, tilt styrning, kassettbandspelare och lädersäten.

inre av Corvetter endast tillåtet utrymme för två. Den lilla interiören erbjuds 36.5 inches av utrymme, 42 inches av benutrymme, 53.9 tum i axelbredd och 49,3 inches av hip rum. Addera Exteriör design och funktioner

coupe och konvertibla trim hade identiska yttermått, mäter 178,5 inches lång, 70,7 inches bred och 46,3 inches tall, och båda vägde ca 3300 kg. Var och en hade en hjulbas på 96,2 inches, en svarvning diameter på 40 meter, kuggstångsdrivna styrning och oberoende fjädring fram och bak.

Standard exteriöra funktioner som ingår aluminiumfälgar, elektriska fönsterhissar, sidospeglar vy och en bakre fönster defogger. Addera Original Pris och Current Value

1995 Corvette Coupe kom till marknaden med en ursprunglig MSRP av $ 36.785, medan de dyrare cabriolet kostar $ 43.665. Som av November 2010, värderas Kelley Blue Book båda sportbilar mellan $ 8175 och $ 9750.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139874.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.