Z06 Corvette Specifikationer

General Motors Chevrolet Corvette Z06, som först introducerades på marknaden under 1963, var avsedd för konsumenter med behov av snabbhet. Fast snabbt avbrytas, var Z06 återinfördes år 2000 erbjuder en 385-hästars motor. Under 2006 Z06 innehöll den mest kraftfulla motorn i något tidigare tillverkade General Motors bil, enligt National Corvette Museum. Idag har 2010 Chevrolet Corvette Z06 ett tillverkarens föreslagna priset (msrp) av $ 74.285, och erbjuder 505-hästkrafter, enligt Yahoo Autos. Motor och Exteriör

2010 Chevrolet Corvette Z06 har en 7.0L, V8-motor med 505 hästkrafter. Dessutom har sportbil en sexväxlad manuell växellåda med en golvmonterad shifter. Utsidan av Corvette Z06 har en bakspoiler, främre och bakre kropp stötfångare färg, bak vakter lera och metalliclack. Dessutom har Z06 varselljus och främre strålkastare med halogenlampor. Corvette Z06 är 48.7 inches hög, 175,6 inches lång och 75,9 inches bred. Den har en 105,7-tums hjulbas och en total tjänstevikt på 3,175 pounds.
Säkerhet

Säkerhet specifikationer för Chevrolet Corvette Z06 inkluderar sittande framsätet sidokrockkuddar, passagerarkrockkuddar med tvåstegs driftsättning och ett OnStar systemet med kris bistå. Dessutom kommer den sportbil med ett låsningsfritt bromssystem, all-speed traction control och ett fordons stabilitet styrsystem. Andra specifikationer såsom motor startspärr, fordon anti-Utlåsningssystemet och radio stöldskydd ger extra säkerhet.
Interiör Specs

Inne i Corvette Z06 är att börja en digital klocka, däcktryckskontroll, en läderklädd ratt och en motor och stoppknapp. Trunk lampor, försenade lampor artighet, främre läslampor och en belyst post system är standard alternativ för förarens sikt och bekvämlighet. Andra premium specifikationer inkluderar röststyrda kontroller för en telefon med Bluetooth-kapacitet, en kompass och rattmonterade ljudkontroller. Ljudanläggningen i Corvette Z06 består av en AM /FM-radio med söka och skanna, en CD-spelare och en MP3-spelare. Dessutom kommer bilen ny med tre fria månader av Sirius Satellite Radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139278.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.