Hur man gör en Camaro Replacement Key

Nycklar vilse. Ibland faller ur fickan, ibland är de i väskan som blev stulen, och ibland kan man bara glömma var du lagt dem. Oavsett hur det händer, gör en ersättare nyckel du att fortsätta att öppna och köra din Camaro. Chevrolet introducerade Camaro 1967 för att konkurrera med Ford Mustang. Äldre modeller använde en traditionell metall nyckel, men 1989 introducerade Chevrolet "Pass Key"-system för att förhindra stöld. Camaro motorer startar inte om du inte använder ett lösenord speciellt kodad för en viss bil. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Bil titel och registrering Arkivfoto ID
Visa fler instruktioner
1

Ta en existerande nyckel till en låssmed om din Camaro tillverkades före 1989. Se till att nyckeln är den grundläggande metall variation innan föra den i. Instruera låssmed att skära en dubblett nyckel från den befintliga.
2

Lokalisera VIN på din Camaro om bilen tillverkades 1989 eller senare och använder Pass nyckelsystem. Det ligger i hörnet av förarsidan instrumentbrädan, nära vindrutan. Call lokala låssmeder och fråga om de kan skapa och program ersättning nycklar för din årsmodell Camaro
3

. Göra ersättning nycklar tenderar att vara billigare på en låssmed än en återförsäljare, så ring en annan låssmed om den första inte kan tillmötesgå din begäran.
4

Ta nyckeln och bilen till en lokal General Motors återförsäljare om ett område låssmed kan inte ge en ersättare nyckel. Förse återförsäljaren med ditt VIN, bil titel och registrering, och ett foto-ID. Vänta medan återförsäljaravtalet tillverkar och koder ersättning passera nyckel eller ordna att lämna bilen och plocka upp senare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139309.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.