Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mazda Millennia Problem med CD

Mazda Millenia sedan har främre och bakre sätena , en krockkudde -system och en CD-skiva ( CD ) spelare . Medan du lyssnar på musik , kan du uppleva problem med att hoppa över CD-skivor och plötslig CD utmatning . CD Hoppar

Om cd hoppar , kanske Millenia kunna passera över ojämna ytor eller stenig terräng . Stoppa CD och vänta på bilen för att flytta till smidigare körning ytor . Mata ut CD-skivan och kontrollera att den är skadad eller smutsig . Om en CD är svårt skadad eller alltför smutsig , kan den hoppa eller inte spela alls .
Warped CD


Om du försöker skjuta in en CD i CD- spelare men CD går in motvilligt , kanske skivan vara skev . Bilinteriör temperaturen stiger när man sitter i solen hela dagen . Om en CD har placerats i direkt solljus inne i bilen , kan det skadas och inte spela . Förvara CD-skivan i sitt fodral och inte i direkt solljus .
CD Ejection

Om CD matas ut direkt från Millenia CD-spelaren efter det infogas , CD-skivan kan sättas upp och ned . Vrid CD-skivan så att etiketten är vänd uppåt och den spelbara sidan vänd nedåt . Sätt i CD-skivan . Cd-spelaren kanske även plötsligt mata ut skivor som är skadad eller smutsig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138321.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.