Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 1997 Jaguar XJ6 Vanden Plas

I 1997 Jaguar XJ6 Vanden Plas är den högsta trim-nivå XJ6, som erbjuder den högsta graden av lyx inom modellprogrammet. Den XJ6 är en mid-size lyx sedan tävlar i dag med artister av BMW 7-serie, Mercedes-Benz S-klass och Lexus LS. Den Vanden Plas paketet baseras av den förlängda XJ-modellen. Det ändrar inte drivlinor, istället lägger unik exteriör och interiör handen och en lång lista med alternativ som görs nu standard. Motor

Jaguar hjärta är en längsgående monterad 4,0-liters rak sexcylindrig, både huvudet och blockera tillverkad av en lättmetall snarare än stål. Den 24-ventil enheten har dubbla överliggande kamaxlar och automatisk ventil justering. Borrning och slaglängd är 3,58 och 4,02 inches, respektive, med en 10-till-1 kompressionsförhållande. Uteffekten är 245 hästkrafter vid 4700 rpm och 289 pund-fot vridmoment vid 4.000 rpm. När det gäller bränsleekonomi, kan köparna förväntar sig 17 mpg city, 23 mpg highway.
Drivlina och chassi

Vanden Plas delar en front-motor, bakhjulsdrift- Kör konfigurationen med resten av XJ-modellen linje. En överföring val var tillgängliga, en fyra-växlad automatisk enhet med överväxel och en 3,5-till-1 slutlig utväxling. Som för upphängning, använder bilen ett nyckelben helt oberoende inställning på alla fyra hjulen med spiralfjädrar både fram och bak. Fyra hjul ventilerade skivor med standard ABS hantera bromsning.
Exterior

XJ6 Vanden Plas mäter en ståtlig 202,8 inches lång, 70,8 inches bred och 53,5 inches tall. Axelavstånd kommer in på 117,9 inches med en 4130-pound tjänstevikt. Detta är hela fem inches längre och 50 pounds tyngre än standard XJ6, även andra dimensioner är desamma. Andra speciella funktioner inkluderar en kropp-color galler i stället för de vanliga krom och kropp accenter gjorda i krom. Body-färg reviderade främre och bakre stötfångare ersätter krom enheter som finns på andra modeller. Särskild badging och unika hjul spetsa den yttre förpackningen. Addera Interiör

Interiören är dekorerad med läder sittplatser, och läder och trä accenter överflöd. En förarsätet med makt kontroller och minnesfunktion är standard, och en option på mindre modeller. Sittplatser är för fem, med en generös 41,2 inches fram och 39,2 inches bakre benutrymme. En förstklassig 8-högtalare CD-växlare ljudsystem med AM-och FM-radio är standard liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136425.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.