Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Audi S3 Specifikationer

Audi S3, en del av A3 intervall, förblev otillgänglig i USA i oktober 2010, till skillnad från de A3-utsedda modeller. Audi utfärdar S3 som en två-eller fyra-dörrars halvkombi som kommer i standard S3, S3 Sportback, S3 Black Edition och S3 Sportback Black Edition-versioner för 2011. Motor och växellåda

Audi utrustar fyrhjulsdrivna S3 med sin 2,0-liters turboladdad TSFI fyrcylindrig motor. Denna direkt-injektion 16-ventil kraftverk producerar 265 hästkrafter och ett maximalt £ 258-fötter vridmoment. Denna ström omvandlas av en vanlig sexväxlad manuell växellåda eller en frivillig sex-växlad S-Tronic skiftbara automatlåda. Audi S3 har en elektroniskt
Prestanda

begränsad toppfart på 155 mph. Den S-tronic version av bilen kan gå 0-62 mph på 5,5 sekunder, och den manuella versionen kan göra det på marginellt mer tid på 5,7 sekunder. Audi säger den manuella växellådan S3 får 23,9 miles per gallon i staden och 42,8 mpg på landsväg, medan S-Tronic versionen gör 25,4 mpg i staden och 42,2 mpg på landsväg.

Mått

S3 mäter 69,5 inches bred, 55 inches hög och 166,5 inches lång. Den S-Tronic version listor vid en tjänstevikt på 3251 £., Med den manuella versionen lite ljusare på £ 3208. Bränsletanken rymmer 15,8 liter bensin.
Funktioner

S3-modellen har 18-tums lättmetallfälgar med 225/40 R18 Y storlek däck. Reservhjulet är en rymd-sparare. S3 har även förare och passagerare fram och sidokrockkuddar, Thatcham kategori 1 larm och startspärr, Servotronic servostyrning, och ett elektroniskt stabiliseringssystem som inkluderar låsningsfria bromsar, elektronisk bromskraftsfördelning och dragkraft contro. Standard funktioner inkluderar satellitnavigering, dubbelkommando luftkonditionering, en platt botten ratt (med paddlar på S-Tronic version), lädersäten, uppvärmda framsäten och strålkastare halogenlampor. Alternativ inkluderar farthållare, ett däcktryck övervakningssystem, strålkastare som anpassar sig till orienteringen av bilen som det visar, och hjälpmedel parkeringsplatser som en omvänd och främre sensorn och även en sensor som avgör om parallella parkeringsplatser är tillräckligt stora för bilen och styr hjulet vänder automatiskt för enkel parkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136879.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.