Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad är en 2004 Volkswagen Jetta GLI ?

Den 2004 Volkswagen Jetta GLI är den sportiga versionen av de mest populära Volkswagen bil i USA . Det är den enda versionen av Jetta gjorda från och med 2004 som presenterar mer kraftfulla VR6 motor . VR6 motor

VR6 motor är unik bland Jetta motorer i att det är den enda bensinmotor erbjuds med sex cylindrar i stället för bara fyra cylindrar . Även om detta ger 2004 Jetta GLI ökad effekt , med upp till 200 hästkrafter vid 6.200 varv per minut , gör den också bilen mindre bränsleeffektiva än andra Jettas , minska körsträcka till 21 mpg i staden och 30 mpg på landsväg .
specialfunktioner

2004 Jetta GLI hade några speciella funktioner som andra Jetta modeller av detta år inte får som standard , inklusive 17 - tums aluminiumfälgar och en kallt väder paket med uppvärmda säten och munstycken bricka . Det presenterade också trim läder på växelspaksknopp .
Senare modeller

skillnad från andra Volkswagen Jetta modeller som har införts under det senaste decenniet , förblir GLI i produktion. Dess 2011-versionen är för närvarande på marknaden .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137856.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.