Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Acura 3.2 Tl Typer

TL är en fyra-dörrars sedan från Acura. Infördes 1996, var TL omgjorda för 1999 års modell och igen 2004. De 2004 Acura TL är väl utrustade, även som en basmodell. Varje TL har en V-6 motor parat sig till antingen en automatisk eller manuell växellåda. En fabrik-trimmad variant av TL är också tillgänglig. Basmodell TL

Varje TL, inklusive basmodellen, kommer med en 3,2-liters V-6 motor som producerar 270 hästkrafter vid 6.200 rpm och 238 pund fötter vridmoment vid 5000 rpm. Motorn kombineras med en femstegad automatlåda är standard, och en sexväxlad manuell växellåda är också tillgänglig. Med manuell växellåda, kan TL även beställas med Sommardäck prestanda. Den framhjulsdrivna TL levereras med en differentialbroms, fyrhjulsdrivna individuell fjädring och fyrhjuliga ABS som standard. Addera TL Med Navi

2004 Acura TL navigering paketet ger en touch-skärm, som innehåller kontroller för radio och navigationssystem. Röststyrda kommandon och en handsfree-telefon ingår också. Navigering modeller finns med antingen automatisk eller manuell växellåda. Som med basmodellen, var sommaren prestanda däck ett alternativ med manuell växellåda.
TL A-SPEC

Under årsmodell 2004, erbjöd Acura en fabriksinstallerad prestanda paketet dubbade A-SPEC. Den A-SPEC paket finns tillgänglig på flera modeller, däribland TL. Utsidan av TL A-SPEC innehåller en komplett bodykit, bestående av en reviderad frontspoilern, chin spoiler, sidokjolar och en liten trunk-lock spoiler eller bakskärm. Kroppen kit, testas i en vindtunnel, visade sig med mer downforce ger TL. Förutom mer aggressiv styling, har den yttre A-SPEC badging.

TL stora prestandaförbättringar var i sin upphängning. TL A-SPEC avstängning stämdes av samma ingenjör som ansvarar för den exotiska Acura NSX sportbil, Makoto Tamamura. Utöver den förbättrade fjädring, har A-SPEC TL 18-tumshjul med Yokohama AVS ES100 däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137919.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.