Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1996 Geo Metro Information

Geo märke av bilar debuterade 1989 som en ny uppdelning av General Motors med ett öga för att fånga en del av den amerikanska aptiten för importerade bilar. Alla Geo modellerna var versioner av japanska bilar, produceras som samriskföretag med japanska tillverkare. Metro - Geo version av Suzuki Swift - var en utan krusiduller, ekonomi bil som levererade ett mycket tilltalande antal miles till gallon. Två modeller, två motorer

1996 Geo Metro kom som antingen en två-dörrars halvkombi eller en kombi, och köpare av någon av modellerna hade ett val av två utföranden. Dock var den mest betydande skillnaden mellan kombi och sedan, bortsett från kroppen, i motorn. Den kombi var utrustad med en liten 1,0-liters rak trecylindrig motor som producerade endast 55 hästkrafter vid 5700 rpm och 58 foot-pounds av vridmoment vid 3.300 rpm. Den sedan fick lite mer kraft ur sin 1,3-liters rak fyrcylindrig motor, nämligen upp till 70 hästkrafter vid 5500 rpm och 74 foot-pounds av vridmoment vid 3.500 rpm.
Miltal

både tunnelbana modellerna uppnådde utmärkt gas körsträcka, tack vare de små motorer och standarden fem-växlad manuell växellåda. Den kombi med sin tre-cylindrig motor i genomsnitt 37 mpg i staden och 44 på motorvägen, medan sedanmodell s fyrcylindriga motorn producerade något mindre vid 33 mpg i staden och 39 på motorvägen. Däremot sjönk Metros genomsnittliga körsträcka betydligt med tillvalet treväxlad växellåda, kommer in på 26 mpg och 31 mpg för stads-och landsvägskörning, respektive.
Inredningsdetaljer

ekonomiska bilden av 1996 års Metro var tydlig i det inre. Basen trim nivåns standardfunktioner ingår intermittent vindrutetorkare, fällbara framstolar hink, en mittkonsol, tygklädsel och mattor hela. Dock var golvmattor ett alternativ, liksom makt dörrlås, luftkonditionering, en varvräknare och en bakruta defogger. Det fanns ingen standard ljudsystem, men valfria val sprang från en AM /FM-radio med en AM /FM /kassett spelare till en AM /FM /kassett /CD-spelare. Addera Exterior Options

Skillnaderna mellan basen och LSI utföranden är mer uppenbara på bilens exteriör. År 1996, basen kombi sist upp dubbla yttre backspeglar och ett alternativ för en bak-vindrutetorkare, med valfri karossida-gjutning, medan den högre trim nivå hade sju-ekrade hjulsidor som standard, medan dess yttre speglarna kan justeras distans. LSI trimpaket erbjuds även kropp-färgad stötfångare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138368.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.