Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Mercedes E500 Specifikationer

Mercedes - Benz E500 , känt som Mercedes - Benz E550 i USA , är en fyrdörrars lyx sedan . Det är en del av Mercedes ' E - Class linje av fordon , som ofta fungerar som taxibilar i europeiska länder . Motor

Mercedes - Benz E500 har en 5500 cc V - 8 motor med dubbla överliggande kamaxel , ett kompressionsförhållande 10.7:1 och en uteffekt på 382 hästkrafter vid 6.000 varv per minut . Den har en sju - växlad automatlåda och en port bränsleinsprutning . Fordonet har fyra ventiler per cylinder med kontinuerligt variabel intag , avgasventiler och anti - knock kontroll .
Bromsar och fjädring

E500 har låsningsfria bromsar sinnen förestående hjul låsning under hård inbromsning och pumpar bromsarna - individuellt eller tillsammans - för att förhindra låsning . Bilen har ett bromsassistent , vilket ger maximal bromskraft i en nödsituation . Den främre hjulupphängningen är en trippel - link MacPherson fjäderben med krängningshämmare . Fjädringen bak har en oberoende fem - arm Multilink med en krängningshämmare . Både fram och bak har AIRMATIC semi - aktiv luftfjädring med adaptiva dämpningssystem .
Övriga specifikationer

E500 har power -assist , fordonets hastighet - känsliga kuggstångsdrivna styrning . Dess bränsletank har en 21,1 - liters kapacitet . Det blir 15 miles per gallon i staden och 23 mpg på landsväg . Den accelererar från 0 till 60 miles per timme på 5,2 sekunder .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136580.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.