Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur tar jag bort strålkastarhuset för en 99 Chevy Lumina ?

Det är inte nödvändigt att ta bort Lumina s strålkastarhuset att ersätta strålkastare lökar . Du kan dock behöva ta bort strålkastarhuset för att komma till turn - signal lökar, som är inrymt i ett separat fall på utsidan av strålkastarhuset . Du kanske också måste ta bort den för att ersätta den med en ny om den är sprucken eller skadad . Borttagning av 1999 Lumina s strålkastarhuset tar ca 10 minuter . Instruktioner
1

Förvandla din motorn . Öppna Lumina huva och titta direkt ovanför radiatorn i mitten av gallret . Du kommer att se ett plasthölje med en stor flik på varje sida .
2

Lyft varje flik uppåt och lyft sedan hela bakstycket . Den är fäst med en liten plast - snap skruv . Dra rakt upp med lite kraft att den hoppar ut . Ställ luckan åt sidan .
3

tag i strålkastarhuset som du vill ta bort . Tryck den mot mitten av gallret . Detta låser de glidande flikarna på baksidan . Dra inre kanten av strålkastarhuset utåt och sedan dra hela enheten ut . Se baksidan .
4

tag den elektriska kontakten på baksidan av strålkastarhuset . Dra ut den för att ta bort den ur huset och sedan ta tag i lamphållaren . Vrid den medurs för att frigöra det . Detta separerar strålkastarhuset från Lumina .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136094.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.