Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Seat Minne Egenskaper på en A4 Audi

Med ett utropspris på runt $ 32.000 bär 2011 A4 Audi många lyxiga funktioner som är fängslande på sinnet och ögat, inklusive dess minnesinställningar. Den A4 Premium och modeller Prestige personifiera föraren och passageraren erfarenhet med individuell klimatkontroll och stolens inställningar kontroll som kan lagras i minnet av fordonet för framtida referens. Förarstol Memory

dagar av re-justera förarsätet och speglar varje gång en annan person kör är över. Med föraren minne funktionen kan önskad förare sittposition och från sidan spegelpositioner sättas vid en knapptryckning. Denna funktion gör att upp till två förare justera stolen och speglarna till belåtenhet en gång, och återgå till samma inställningar även efter en annan person har kört.
Drive Select
< p> Enbart med på Prestige-modellen, låter drive select dig att vara i kontroll av fordonets prestanda genom att erbjuda 27 distinkta köregenskaper konfigurationer. Du kan konfigurera egenskaper fordonsdrivsystem att passa med ett urval av komfort, auto, dynamisk eller individuella inställningar. Sådana funktioner gör att bilen att anpassa sig till föraren, i stället för föraren att anpassa sig till bilen, och i huvudsak undanröja de risker som är förknippade med "bryta in" ett nytt fordon. Den drive select funktionen är exklusiv för Audi.
Automatic Climate Control System

automatisk klimatanläggning låter främre och bakre passagerarna att justera klimatet till belåtenhet . Klimatet justerar automatiskt beroende på intensiteten av solen. Dessutom ger den Premium-modellen även förare och passagerare möjlighet att ha uppvärmda säten som är verksamma på samma styrsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138026.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.