Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1998 Chrysler Sebring Lxi Information

Den 1998 Chrysler Sebring LXi var en stor premie coupe från den amerikanska biltillverkaren, utvecklad i samarbete med Mitsubishi Motors. Den LXi badge märkt automaker toppnivå coupe trim, skiljer sig från basen LX-modeller i sin motor och utnämningar lyx. Cabriolet Sebring bilar använde JX och JXi beteckningar för att skilja dem från de kupéer. Motor

Medan det nedre spec Sebring LX modellen gjort vederbörlig med en fyrcylindrig motor, fick upp-nivå LXi Chryslers 2,5-liters V-6 har utvecklats av Mitsubishi. Den bränsleinsprutning motor hade en enkel överliggande kamaxel och 24 ventiler. Borrning och slaglängd mätte 3,29-by-2,99 inches, med kompressionsförhållandet kommer in på 9,4-till-1. Genom modern standard, var V-6 inte länge på strömmen, mata ut 163 hästkrafter vid 5.500 rpm och 170 foot-pounds av vridmoment vid 4.350 rpm. Enligt den amerikanska regeringens bränsleekonomi hemsida, var 1998 LXi kan 17 mpg city, 25 mpg highway och erforderlig vanlig blyfri bensin.
Drivlina och chassi

sebring LXi anställda en front-motor, framhjulsdrift layout. Köpare var begränsade till en enda sändning val, en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Bilen hade en 3,93-till-1 slutlig utväxling. Den fyrhjuliga oberoende fjädring används dubbla triangellänkar fram och en multi-link setup i den bakre. Bilens servostyrningen lyckades en 42,7 fot vägg-till-vägg svängradie. Alla 1998 Sebring modeller var utrustade med fyra hjul skivbromsar. För den exklusiva LXi, hanterade 17-tums aluminiumfälgar lindade med P215/50HR17 däck sätta kraft till marken.
Exteriör och interiör

stora och bred Sebring LXi coupe mätte 191,0 inches lång, 69,7 inches bred och 51,4 inches tall, rider på en 103,7-tums hjulbas. Tjänstevikt kom in på £ 3204., Relativt lätt för en bil i den här storleken. Utanför hade coupe en stor, mörklagda galler bärande Chryslers nya bevingad emblem logotyp. Den coupe saknade några av stilen i den bästsäljande Sebring Convertible, men fortfarande klippa en hög på lyx profil i premien tvådörrars segmentet. Liksom cabriolet, satt coupe fem, även om open-air modellens skinnklädsel var inte ett alternativ. En CD ljudsystem var standard. Addera Sebring och Avenger

För 1998 års modell, delade Sebring sin plattform och drivlina med Chrysler koncernens liknande Dodge Avenger. Medan Sebring fokuserad på lyx, var Avenger vassare och mer ungdomsinriktade. Motor val och vissa invändiga bitar och bitar var identiska, även om Avenger erbjuds en femväxlad manuell växellåda utöver fyra-växlad automatlåda. Chrysler byggde båda bilarna på en sträckt version av plattformen som används för Mitsubishi Eclipse och Eagle Talon. Vid tidpunkten för dessa stora kupéer 'release, arbetade Chrysler i nära samarbete med Mitsubishi på ny bil utveckling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138379.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.