Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Allergivänliga bilar

allergiker använder ofta sina bilar som en fristad som skyddar dem från pollen och andra allergener utanför . Nu finns det alternativ för att skydda dem från allergener i bilen också. Ford Mondeo

Ford introducerade sin första allergivänliga bil , Mondeo , i Europa under 2007 . Allt tyg och läder i kabinen har allergen - testad , och bara låg - allergi lim användes i hela bilen . Det finns ingen krom eller nickel i kabinen. De golvmattor , klädsel och ratten har dermatologiskt testade . Bilen är också utrustad med en effektiv pollenfilter i luftkonditioneringssystemet .


Volvo Car Interiors År 2009 bytte Volvo allt läder för sina bilinredningar till läder som har garvat utan krom i processen . Personer som är allergiska mot krom lider av kontakteksem , med en ihållande utslag .
Hur Allergi - Proof din bil

Antibakteriell lösningar kan hjälpa till att städa en normal bil och desinficera det , ta bort all svamp och bakterier . Några sådana lösningar använder titandioxid för att bryta ner bakterier och sönderdela den när den utsätts för solljus. Det kan appliceras på ratten , instrumentpanelen , säten , mugghållare och säkerhetsbälten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136137.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.