Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man öppnar en 1997 Buick Hood

En av de uppgifter som en ansvarig bil ägare är att se till att fordonets motor vätskor är i gott skick och på sin rätta nivå. Emellertid kan varken görs utan att först höja huven. År 1997 använde Buick väsentligen samma mekanism Huvlås i två olika utföranden. De enda signifikanta skillnader mellan mönster var placeringen av huven frigöringsspaken inne i bilen, och huruvida den sekundära frikopplingshävarmen under huven förflyttas rakt uppåt eller åt sidan för att öppna den. Instruktioner
Century, Regal, och Skylark
1

Dra spaken Huvlås inne i bilen. Spaken är placerad i det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen bredvid rattstången.
2

Lyft framför kåpan något tills huven slutar.
3

Lyft upp den sekundära huven frigöringsspaken. Spaken är placerad mellan förarsidan av framsidan av huven och den övre delen av grillen. Lyft spaken i en uppåtgående rörelse, från vänster till höger.
4

Höja huven. Addera Park Avenue och LeSabre
5

Dra spaken Huvlås inne i bilen. Spaken är placerad i det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen bredvid parkeringsbromsen frigöringsspaken.
6

Lyft framför kåpan något tills huven slutar.
7

Lyft upp den sekundära huven frigöringsspaken. Spaken är placerad mellan förarsidan av framsidan av huven och den övre delen av stötfångaren. Lyft spaken i en rak riktning uppåt.
8

Höja huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135991.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.