Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem i 2004 Chevy Impala

årsmodell 2004 Chevy Impala har varit föremål för flera återkallanden på grund av problem med olika vitala system i fordonet. Om du misstänker att din Impala är en del av någon av dessa påminner och har inte haft garantin utfört arbete på det, kontakta din lokala Chevy återförsäljare. Serviceavdelningen kommer att kunna kontrollera din chassinumret mot sina register. Styrning

Styrspindlar tillverkas av Dorman har varit föremål för ett återkallande som startade i februari 2009. En potentiell defekt i styrspindeln kan orsaka att del att bryta, vilket skulle kunna hämma förarens förmåga att styra fordonet på rätt sätt. Körning med den defekta knogen på din Impala kan resultera i en krasch utan förvarning. Styrning axlar gjorts av Dorman har återkallats samt. Axlarna 'svetsfogar kan misslyckas, vilket gör att bilen att tappa kontrollen.
Bränslesystem

Fuel tryckregulatorer som gjorts av delar tillverkare Delphi har återkallats på grund av en tillverkare defekt eftersom vissa av tryckregulatorer installerades i Impalas utan O-ring eller hållare behövs för korrekt drift. Avsaknaden av en tätning och hållaren kan leda till läckande bränsle i bilen, vilket kan leda till en brand.
Bromsar

Några 2004 Impalas har en defekt involverar bromssystemet, som vissa bultarna som håller de främre bromsoken och knogar broms inte skärptes till ordentliga specifikationer. Bultarna kan tillåta bromsok och knogar för att flytta mellan varandra, vilket resulterar i att hjulen låser sig vid inbromsning, en förlust av styrning makt eller extrem skada bromsledningarna. Ägare kan kontakta sin lokala återförsäljare för att få bultarna dras åt med rätt moment specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136296.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.