Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad är skillnaden mellan Town Car Signature & Signature Limited

The Town Car -? Klassas som en full-size, lyx sedan - har sålts av Fords exklusiva varumärke, sedan 1981. Även sålde med med flera trim paket genom åren, det är aldrig avvikit från sin vanliga V8-motor, stor kropp-on-frame konstruktion, bakhjulsdrift och plysch inredning. Ständigt förändras Models

Från 1981 till 2003 var mid-level Town Car Signature Series den mest populära trim. De utföranden har omklassificerats under 2004, och Signature Series var en beteckning för den grundläggande trim nivå och den "ultimata" badge innebar mid-level trim. Ford tappade den ultimata trim under 2005, och alla modeller blev en version av Signature - basmodellen hette Signature, var mid-level heter Signature Limited, och top-of-line-modellen hette Signatur L.

Signature Limited vs Signature L

Den mest märkbara skillnaden mellan 2011 Signature Limited och Signature L är priset: den förra är dyrare än det senare. The Signature L har också en förlängd hjulbas (en extra 6 inches i bredd och i längd och 0,10 inches öka bilens höjd), vilket skapar mer utrymme för baksätespassagerarna. The Signature L har också ett baksäte bekvämligheter paket som inkluderar baksätet bastuaggregat.
Town Car Future

År 2008 var staden Bilens tillverkningen flyttat till St Thomas församling i Kanada, kombinerar sin produktion med Mercury Grand Marquis och Ford Crown Victoria. Det verkar som om Town Car står inför en oundviklig utfasning av Lincolns lineup, som Ford Crown Victoria Mercury Grand Marquis har upphört.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138261.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.