Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2009 Toyota Corolla LE Alternativ

Toyota Corolla har en lång historia som ett stabilt pålitlig, prisvärd bil, och har sålt bättre än någon annan bil i bilens historia. I sin tionde generationen, fortsätter 2009 Corolla för att ge de flesta av fördelarna, även om den är tyngre och dyrare än tidigare år, finns endast i en sedan och inte stå upp så bra mot konkurrensen som det en gång gjorde. Den finns i fem utföranden: bas, LE, S, XLE och XRS. Skillnaderna i trim paket är inte stora - LE helt enkelt lägger elektriska tillbehör till den redan välutrustade basmodellen. Specifikationer

framhjulsdrivna Corolla LE levereras som standard med mycket effektiv 1,8-liters fyrcylindrig motor som levererar 132 hästkrafter. Finns i fyra-växlad automatlåda bara, får LE en imponerande 27 mpg i staden och 35 mpg på landsväg från en 13,2 liters bränsletank. Bromsning kommer via 10.8 tum servoassisterade ventilerade skivor fram och 9.0 tums servoassisterade trummor i baksätet. LE väger in på £ 2723. och ger 92 kubikfot passagerarutrymmet, med sittplatser för fem och en lastkapacitet på 16,6 kubikfot.
Funktioner

Corolla LE levereras med en luftkonditionering med luftfilter, varselljus, Digital Signal Processor, framsätet mittkonsol med förvaring, halogenstrålkastare, AM /FM /CD-spelare och MP3-uttag, 60/50 Bakre fällbart säte, varvräknare, stöldskydd, lutning och teleskopisk Ratt och däcktryckskontroll System. Makt fönster och dörrlås ta LE ett steg över basmodellen.
Safety

2009 Le funktioner standard förare och passagerare krockkuddar front, framsätet -monterade sidokrockkuddar och två rader sidokrockkuddar gardin. Aktiva framsätet nackstöd har en kabel-manövrerad mekanism som flyttar huvudstödet uppåt och framåt när bilen träffas bakifrån, vilket hjälper till att förhindra whiplash. Medan fyrhjulig låsningsfria bromsar är standard, Antisladd och antispinn är valfria tillägg. Baksidan innehåller LATCH ankare för bilbarnstolar, barnsäkerhet bak dörrlås, bak nackskydd och trepunktsbälten i alla lägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137841.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.