Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Nissan Maxima specifikation

Nissan Maxima är en fyrdörrars fullstor bil som utvecklats av Nissan. Det var först presenterades 1976 och fortfarande produceras på årsbasis. Dess funktioner och specifikationer representerar en fin balans mellan prestanda och lyx. Mätningar

Bredden på bilen är 71.7 inches. Längden är 193,5 inches. Höjden är 58,3 inches. Hjulbasen är 111,2 inches. Tjänstevikten är cirka £ 3432.
Motorspecifikationer

Basen motorstorlek är 3,5-liter. Det har V6 cylindrar och 24 ventiler. Bilen har cirka 265 hästkrafter med 255 ft-lbs. av vridmoment.
Hjul och specifikationer Tire

Fordonet är utrustad med standard all-season däck. Hjulen består av legering, och deras dimensioner är 18 x 7,5 inches. Däcken har en V-rating, och de har specifikationerna för P245/45R.
Drivlina specifikationer

Bilen har en sexväxlad manuell växellåda och är främst framhjul enhet. Addera Säkerhet och säkerhetsåtgärder

Bilen har en fyrhjulig låsningsfria bromssystem. Det finns också en avlägsen larmsystem för stöldskydd. Det finns fjärrströmbrytare dörrlås och Bakre barnlås säkerhet. Addera innerutrymmen

Huvudet rum i fronten är ca 39,7 inches, och huvud i ryggen är cirka 37,1 inches. Etapp rum i fronten är 43.6 inches och 36,5 centimeter i ryggen. Bilen har en åtta-vägs makt för förarsätet, vilket också har justerbar höjd. Ryggen har ett lagringsutrymme center som kan nås via den fällbara armstöd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135895.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.