Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Skillnaderna i Honda Accord Trim Lines

Konsumenter tittar på 2011 Honda Accord har en mängd olika trim för att välja mellan. Varje trim erbjuder olika standardfunktioner. Fordon uppgraderingar beror på valt trim. Priset på en 2011 Accord beror på trim, börjar på $ 22.000 för en LX-modellen upp till $ 29.000 för en EX-L V-6-modellen. Body

2011 Honda Accord finns som en medelstor sedan eller coupé. Sedaner finns i LX, LX-P, SE, EX, EX-L och EX-L V-6 trim. Kupéer finns i LX-S, EX, EX-L och EX-L V-6 trim. EX har uppvärmda speglar power sidan. EX-L V-6 har arton tums lättmetallfälgar. Addera Technology

2011 Honda Accord med EX trim har en 270-watt AM /FM /CD-ljud system med sju högtalare och en subwoofer. EX har också Bluetooth HandsFreeLink. EX-L levereras med XM radio och satellit-linked navigation. EX-L V-6 har HomeLink-teknik, gör att förare kan styra bostads grindar, lampor och garageportar från förarplatsen.
Interiör

2011 Honda Accord med EX-L trim har uppvärmd, klippte läder säten med dubbla zons klimatanläggning. Förarsätet har tio-vägs makt justering med makt svankstöd. EX-L V-6 har en förarstol med två positioner minne.
Köra
körsträcka

Gas för en automatisk femväxlad 2011 Honda Accord med LX-S /EX /EX-L trim är betyget tjugotvå miles per gallon i staden och trettiotre mpg på landsväg. EX-L V-6 får nitton mpg i staden och tjugonio mpg på landsväg. En handbok fem hastighet LX-S /EX /EX-L får tjugotre mpg i staden och trettiotvå mpg på landsväg. En manuell sexväxlad EX-L V-6 blir sjutton mpg i staden och tjugosex mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137783.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.