Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du ansluter en '06 Honda Accord

2006 års Honda Accord är en fyra dörrars sedan utformar bil. Företaget marknadsför Accord som en familj bil, och som en mid-range lyxiga sedanmodell. De 2006 erbjuder alternativ för en fyra eller sex cylindrig motor, xenon eller halogen strålkastare, auto funktioner lås och stabilitet och kontroll dragning. Den 2006 Honda Accord har alternativ motorvärmare för de som bor i kalla och vintriga miljöer. Koppla ihop din 2006 Accord för en skjuts, eller att använda motorvärmare är en enkel sak att koppla rätt sladdar. Saker du behöver
Startkablar
Förlängningssladd
Visa fler instruktioner
hoppstart Anslutningar
1

Ställ i nödbromsen på Accord. Tryck på bromspedalen till långt vänster förarsidan stolen. Öppna huven och stötta upp den med huven bar.
2

Stanna fordonet som tillhandahåller skjuts till framsidan av Honda Accord. Fäst den svarta klämman jumper kabeln till den svarta terminalen på hoppande fordonet och den svarta kabeln till den svarta terminalen på Accord. Var noga med att fästa den svarta kabeln först, eftersom det fungerar som en grund för den automatiska, förebyggande shorts och överspänningar i kraftsystemet.
3

Anslut den röda kabeln klipp hoppningen fordonets röda terminalen och den röda terminalen på Accord batteriet. Sitt i Accord och slå på tändningen. Den 2006 Honda Accord använder en bränslepump, så det finns ingen anledning att trycka på gaspedalen.
Block Heater spänningsmatning
4

Dra Honda Accord på framsidan av din parkeringsplats eller kanten av huset. Dra ut kontakten ur grill i Accord, så det är utsatt i den främre delen av bilen. Anslut förlängningssladden
5

i ett vägguttag och kör den över till Accord.

6

Anslut förlängningssladden till motorvärmare kontakten. För säkerhet, knyta en enkel ögla mellan de två pluggarna och vila sladden ovanför eventuell snö eller is. Använd en stolpe att hänga sladden, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138309.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.