Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Problem med 2000 modell Volvo S80

I 2000 års modell Volvo S80 var den svenska biltillverkaren är top-of-the-line sedan. S80 var i sitt andra år av produktionen med 2000 års modell. De 2000 S80 presenterade säkerhetsinnovationer såsom krockkuddegardiner och en Whiplash Protection System. Det har varit fyra återkallelser utfärdats för år 2000 S80. Om du äger en 2000 S80, kan du ta bilen till en Volvo-återförsäljare för att se om din bil är en del av någon av dessa påminner och se om eventuella reparationer måste göras som en del av återkallelser. Brake System

Automotive delar maker Cardone levererade huvudcylindrarna för 2000 Volvo S80, varav några visade sig vara defekt. Den defekta huvudcylinder sigill kan börja läcka, vilket orsakar en förlust av bromsvätska. Förlusten av bromsvätska kan minska bilens bromsförmåga, vilket kan leda till en kollision. Återkallelsen på huvudcylindrarna utfärdades under 2007.
Kylsystem

I vissa 2000 Volvo S80 kylfläktarna har funnit att överhettas. Överhettningen fans har i vissa fall startade en brand i fordonens motorrummet, sätta åkande vid risk för kroppsskada. I andra fall fordonens motorer har skadats av den ökade värmen, gör reparationer behövs. Detta minns utfärdades under 2004.
Fjädring

På årsmodell 2000 Volvo S80 främre kulleder har återkallats. Kulleden, som ligger mellan den främre länkarmen och hjulet axeltapp, har blivit löst med tiden. Kullederna "glapp kan minska livslängden på kulleden och kan påverka fjädring prestanda. Detta minns utfärdades år 2000. En programvara problem med årsmodell 2000 Volvo S80 har orsakat vissa fordon för att gå in i "limp home"-läge i onödan
varvtalsreglering

. Den halta hem läge reglerar bilens hastighet så att den inte överstiger 15 miles per timme. Problemet har tillskrivits gasreglaget positioneringsgivaren, smutsiga spjällhus och ett fel i bilens mjukvara. Volvo inledde denna återkallelse under 2006, och återförsäljare kommer att uppdatera programvaran i bilen för att undvika onödig utlösning av limp home läget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136016.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.