Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Återställa säkerhet ljus på en 2002 Pontiac

Många moderna bilar tillverkade av General Motors eller dess dotterbolag använder Passlock stöldskydd systemet. Detta system är utformat så att endast den auktoriserade ägaren av ett fordon för att starta tändningen. Varje bilnyckeln innehåller en liten resistor med ett unikt värde. Om detta motstånd inte är närvarande, kommer tändningen stängs, och "Säkerhet"-indikatorn blinkar på instrumentbrädan. I vissa fall kan även auktoriserade förare har problem med att få bilen att känna igen sin nyckel. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Tillbehör" läge. Den "Security" lampan på instrumentbrädan tänds för att visa att en tangent har upptäckts. Vrid nyckeln vidare till "Start"-läge. Om fordonet startar ordentligt bör "Säkerhet" ljus återställs efter fem sekunder.
2

Kontrollera "Säkerhet" ljus om fordonet inte startar. Om lampan blinkar eller lyser konstant har stöldskydd aktiverats. Detta kan inträffa även om du är den rättmätiga ägaren av fordonet, såsom när en dubblett nyckel används. Anteckna tiden.
3

lämna nyckeln i tändningslåset. Vrid inte det ifrån "Tillbehör" läge. Låt fordonet att sitta med nyckeln i detta läge i 10 minuter. Försök inte starta bilen innan 10 minuter har gått.
4

Vrid nyckeln till läge "Av" efter 10 minuter har gått. Detta återställer stöldskydd. Använd om möjligt ett original nyckel känd för att arbeta och starta bilen normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137392.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.