Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Subaru WRX STI specifikation

Den 2006 Subaru WRX STI är mycket annorlunda från de andra 2006 Subaru-modeller. Den WRX STI har en uppgradering i hästkrafter, vridmoment och andra detaljer. Insidan av bilen är mycket sportig tack vare skålade säten, läderklädsel och Laddtrycksmätare. Motorn har en djup dånande vrål när bilen revved göra det bästa valet för gatan entusiaster. Motorns prestanda och fjädring

2006 Subaru WRX STI har en 2.5L turbo fyrcylindrig motor som förskjuter 300 hästkrafter vid 6000 rpm. Vridmomentet förskjutningen 300 pund-fot vid 4000 rpm. Den drivlinan av WRX STI är all-wheel-drive och drivs med en sexväxlad manuell växellåda. Den WRX STI accelererar från 0 till 60 på under 5 sekunder. Toppfarten är 155 mph. Subaru WRX STI har en uppgraderad ABS bromssystem och elektronisk bromskraft fördelas genom två ventilerade Brembo bromsskivor. Den suspensioner systemet är hög prestanda inklusive omvända fjäderben med undre L armarna i fronten och en parallell länk i den bakre delen av fordonet. Den WRX STI levereras lager med BBS 17-tums hjul. Hjulen styrs av begränsad-differentialbroms och ett centrum differential som kan styras av föraren. Den WRX STI Subaru har också en bogsera rating upp till 2000 pounds.
Inredningsdetaljer

WRX STI har Alcantara läderklädsel på skålade säten och ratt. Ratten har röda sömmar trim. Det finns en 9000 rpm varvräknare och en tilt ratt. En sex-skivors CD-växlare är standard, liksom alu pedaler och framsida krockkuddar.
Bakdetaljer

Utsidan av WRX STI har ett rostfritt avgassystem spets, är en bakspoiler också installeras ovanför bakre glaset. STI har främre dimljus omfattar för strålkastarna och hög intensitet ljus utsläpp. BBS fälgar kan antingen vara färgat guld eller silver. Bromsoken kan också vara färgade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137656.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.