Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Så ändrar förfarandena för en Remote Keyless Entry på en Malibu

Den grundläggande proceduren för keyless inresa fjärrkontrollen låser Chevy Malibu dörrar: Men du kan också programmera Malibu s nyckellösa fjärrkontroll att använda en del av fjärrkontrollens valfria funktioner. Den Malibu keyless inresa levereras med tre anpassade funktioner som lätt ändra användningen av din keyless inresa fjärrkontrollen. Dessa alternativ programmeras genom bilens chaufför informationscenter på instrumentbrädan. Instruktioner
1

Slå på tändningen. Tryck och håll nere "i" och "Reset" knapparna samtidigt under en sekund. Dessa knappar är till höger om Malibu: s ratten. Detta tar dig till Malibu: s anpassning meny.
2

Tryck på "i"-knappen för att bläddra igenom anpassningsmöjligheter. Du ser den lilla displayen under hastighetsmätaren förändras när du trycker på den. Tryck på "Meny" när du anländer på "Lock Horn." Med detta alternativ kommer du att kunna skräddarsy huruvida Malibu horn piper när du trycker på "Lock"-knappen på keyless inresa.
3

Push "Reset" för att ange " Lås Meny "alternativet panel. Tryck "i" för att välja "On" eller "Off". Tryck och håll "jag" för att gå vidare till nästa procedur anpassning. Det är "Lås upp Horn." Det är samma sak som "Lock Horn," förutom att det avgör om horn piper när "Lås upp"-knappen.
4

Push "Meny" för att komma in i "Lås Horn" menyn. Tryck "i" för att välja "On" eller "Off". Tryck och håll "jag" för att lämna alternativmenyn och gå vidare till nästa inställning. Nästa anpassning är "Lätt Flash." Det avgör om din parkering lampor blinkar när du trycker "On" eller "Off".
5

Tryck "Meny" för att komma in i "Lights Flash" alternativet panel. Tryck "i" för att välja "On" eller "Off". Tryck och håll "jag" för att avsluta, och slå sedan ditt tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137657.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.