Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikation av en VW 2006 Jetta TDI

Volkswagen lanserade Jetta kring 1980, och 30 år senare den tyska biltillverkaren förberedde att introducera den sjätte generationen av den kompakta bilen. Diesel versioner av Jetta har funnits i varje generation, men inte alltid i USA. 2006 Jetta amerikanska lineupen inkluderade en dieselmotor, TDI, vilket står för "turbo direkt insprutning." Prestanda

2006 Jetta dieselmotorn är en 1,9-liters fyrcylindrig motor som genererar 100 hästkrafter och 177 foot-pounds av vridmoment. Den främre-hjulsdrivna '06 TDI var tillgänglig med manuell eller automatisk växellåda. TDI med femväxlad manuell växellåda fick 30 miles till gallon i staden och 37 mpg på landsväg, enligt EPA uppskattar. De med sexstegad automatlåda fick samma körsträcka för stadskörning och 38 mpg för motorvägen.
Storlek

Den totala längden av 2006 Jetta TDI är 179,3 inches, är höjden 57,4 inches och bredden är 70,1 inches. Curben vikt är 3241 £. De vinyl skålade säten ger förare och framsätespassagerare 38.5 inches av utrymme och 41.2 inches av benutrymme. Den baksätet gör tre passagerare att rida i ryggen med 37,2 inches av takhöjd och 35.4 inches av benutrymme. Denna Jetta TDI har 16 kubikmeter bagageutrymme.
Funktioner och Säkerhet

standard på Jetta inkluderar 16-tums lättmetallfälgar med hjulbultar, skivbromsar både fram och bak, stabilitetskontroll och antispinn. Comfort funktioner på insidan inkluderar farthållare, läslampor, en dryck svalare, one-touch elektriska fönsterhissar, och ett AM/FM/MP3/CD-changer ljudsystem. Crash test betyg från National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) var fem av fem stjärnor för främre och bakre effekter, och fyra av fem stjärnor i rollover rating.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136339.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.