Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 2000 års Buick GSE

Den 2000 Buick GSE är en fjärde generationens Buick Regal. Den fjärde generationen började 1997, när Regal och Century återvände till det format som används när Regal först kom till marknaden, det vill säga, är det Regal en exklusiv version av århundradet. Generation fyra av Regal producerades fram till 2004, då det ersattes i Nordamerika av Buick LaCrosse. Den fortsatte att produceras i Kina fram till 2008. 2000 Buick GSE kontra 2000 Buick GS

Mekaniska specifikationer för 2000 GSE och GS är identiska. Den enda skillnaden mellan de två modellerna är att GS var tillgängliga i tre exteriöra färger och en extra färg på insidan. Båda versionerna var tillgängliga i Jasper Grön Metallic, Lysande vit, Bordeaux Red Pearl eller svart med en grå inredning. Endast GS fanns tillgängliga i Sterling Silver Metallic, Midnight Blue Pearl eller Gold Metallic och endast GS erbjuds en Taupe interiör.
Motor

2000 Buick GSE har en tvärgående-mounted, 231-kubik-tums, 12-ventil, 3,8-liters kompressormatade V6-motor, som producerar 280-fot-lbs. av vridmoment vid 3.200 rpm och 240 hästkrafter vid 5.200. Den har en 3,8-tums hål och en 3,4-tums stroke. Den kompressionsförhållandet är åtta och en halv till en.

Motorn är super-laddade i stället turboladdad-. I super-laddning, driver en kompressor av motorn för att tvinga in luft i cylindrarna i större mängder än motorn annars kunde andas. Eftersom kompressorn ökar och minskar hastigheten med varvtal, acceleration eftersläpning som kommer med turbo-laddning elimineras.
Powertrain

fyra -stegad automatisk växellåda med överväxel är standard för GSE. Skuldsättningsgraden är som följer: 2,92 för första, 1,57 för andra, 1,00 för tredje och 0,71 för fjärde. En lägesvalet är också standard. Lägesvalet tillåter föraren att engagera olika management-program i ett automatiskt transmissionssystem. I prestanda-läge, är accelerationen maximeras genom att hålla skiftande i en växel längre. I ekonomiläge växlingen sker snabbare att spara på bränsle. I släptåg läge förskjuts saktat att minska plötsliga förändringar. Axeln förhållandet är 2,93

. Detta talar om att bilen var avsedd för snabba starter eller bogsering snarare än bränsleeffektivitet. Axeln förhållandet är antalet varv axeln måste göra för att vända axeln en gång. Låga utväxlingsförhållande är lättare på gas medan höga förhållanden ökar vridmomentet.
Storlek

GSE är 72.7 inches bred, 196,2 inches lång och 56,6 inches hög. Hjulbasen är en ännu 109 inches över 16-tumshjul. Tomvikt för 2000 Buick Regal GSE är 3,543 pounds. Curb är vikten på bilen utan passagerare men med alla nödvändiga bil vätskor, inklusive en full tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137208.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.