Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur att överföra en del av ett registrerat titel

Det finns många skäl för att överföra en del av titeln. Föräldrar kanske vill ta bort deras namn från en vuxen barns fordon titel och registrering, kan en ex-make eller partner vill ta bort sitt namn från ett fordons registrering eller en ny make eller partner kanske vill lägga sitt namn till ditt fordon titel. Oavsett anledning kan ett namn tas bort eller läggs till en titel, så länge det inte är en kvarstad innehavare och den nuvarande ägaren samtycker till överlåtelsen. Instruktioner
1

Sign över titeln. Alla nuvarande ägaren som är avlägsna sig från titeln kommer att behöva underteckna över sina rättigheter till titeln i Säljarens avsnittet. Även datum och pris för försäljningen i motsvarande fält. I vissa stater, kommer säljaren måste ha hans signatur attesterad. Om en notarie krävs, bör den visas på titeln närheten säljaren signaturfältet.
2

Ange köparens uppgifter. Eventuellt kvarvarande ägare ska träda hennes namn i köparens del av titeln. Varje ytterligare person som kommer att läggas till i rubriken bör också ange sitt namn till Köparens avsnittet.
3

Gå till den lokala motorfordon kontor och fylla i en ansökan om titeln formulär. Ange alla namn som måste listas på den nya titeln.
4

Slutför eventuella ytterligare former såsom en ansökan om registrering av fordon för att ta bort den gamla ägaren från fordonets registreringsnummer.

5

Skicka in den gamla titeln till företrädaren och betala alla erforderliga textning och registreringsavgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137207.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.