Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2008 Buick Lucerne Super specifikation

2008 års Buick Lucerne Super är en amerikansk lyx sedan som har gott om inre rum och erbjuder en lugn tur med komfort. Den Lucerne Super infördes 2005 på Chicago Auto Show och var den första Buick fordon att erbjuda GM: s egenutvecklade Magnetic Ride Control, en innovation inom fjädringssystem använder en magnetisk spole för att ändra konsistens suspensionsvätska. Motor och Suspension

2008 Buick Lucerne Super har en 4,6-liters V-8 motor med en fyrväxlad automatlåda. Motorn ger 292 hästkrafter vid 6.300 rpm. Vridmomentet är 288 foot-pounds vid 4.500 rpm. Bränsletanken rymmer 18 liter blyfri bensin. Den beräknade bränsleförbrukningen för staden är 15 mpg och motorvägen är 22 mpg. Den '08 Lucerne Super har en MacPherson fjäderben fram och en multi-link fjädring bak. Den fyrhjuliga oberoende fjädring har en krängningshämmare fram och bak.
Inredningsdetaljer

Interiören i 2008 Lucerne Super har justerbar förar-och passagerarsätet, och förarstolen har också multi-level uppvärmning. Sätena är skinn och mocka. Fronten har mugghållare, en konsol med lagring och fickor lagring. Interiören är detaljerad med simulerat trä trim på instrumentpanelen, dörrarna och mittkonsolen. Fronten är utrustad med en 12-volts eluttag. Ratten har ljud och kryssning kontroller inbyggda tillsammans med upphettning. En blinkers är inbyggd i sidospeglar och backspegeln är elektrokromatisk. De fåfänga speglar är dubbelt lysande liksom. Den 2008 Buick Lucerne har memorerat inställningar för ljudsystem, klimatkontroll och olika inställningar för två förare. Ljudet underhållning ingår nio högtalare i hela bilen och en AM /FM CD-spelare med en sex-CD-växlare ingår. En subwoofer ingår också. Det finns krockkuddar i fram och bak, och på sidorna liksom.
Bakdetaljer

Utsidan av 2008 Buick Lucerne Super har en krom grill och 18-tums målade aluminiumfälgar. Det finns en eluppvärmd bakruta och intermittenta regn-sensing vindrutetorkare. Fordonet har en bredd av 73,8 inches och en höjd av 58 inches. Den fordonets längd är 203,2 inches. Den maximala dragkapacitet är 1000 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137745.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.