Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur felsöker jag en 2006 Mazda 6 Remote Switchblade Nyckel?

2006 års Mazda 6 är en familj och medelstora sedanmodell. Den 6 erbjuder ett brett utbud av uppgraderingar, varav en är en "switchblade" nyckel med en inbyggd säkerhetskrets. Säkerheten chip är programmerat till Mazda 6 som en anti-stöld-knappen. Om en nyckel används utan säkerhet chip, kommer motorn inte att starta. Du kan inte programmera chip i din 6 viktigaste, du kan bara köpa en nyckel och få den programmerad av en Mazda återförsäljare av säkerhetsskäl. Nyckeln har också ett nyckellöst system för inresa med "Lock", "Lås" och "Panik"-knapparna. Det nyckellösa systemet erbjuder dig lätt låsa eller låsa upp bilen utan att använda en nyckel. Om du aldrig har använt en switchblade nyckel innan, kan det se knepigt, men det är ganska enkelt att använda. Instruktioner
1

Tryck nedåt på silver "Release" knappen som ligger mot den främre kanten av nyckeln. Efter att ha tryckt på "Release"-knappen, kommer switchblade knappen hoppar ut från den vänstra sidan av tangentbordet, inte blockera det området med handen. Om nyckeln har fastnat eller inte matas ut lätt, kontrollera området som omger nyckeln, eller på avtryckaren för smuts och grime och ta bort den.
2

Stand inom åtta fot av din Mazda 6 för att aktivera "Lås", "Lås" och "Panik"-knapparna på switchblade knappsatsen. Om du inte befinner dig i bilen är det kanske inte kan ta emot signalen från knappen du trycker.
3

Sikta din Mazdas fjärrkontrollen mot bilen och tryck antingen " Lock "eller" Lås "-knappen. Du kommer att märka att de strålkastare och bromsljus blixt och att dörrarna kommer att låsa eller låsa upp. Om detta inte sker, eller tar flera försök, byt batteri.
4

Tryck på "Lås upp"-knappen inom intervallet av fordonet. Om du trycker på knappen en gång, kommer endast förarsidans dörr låsa. Om du vill låsa upp återstående dörrar, tryck på knappen en gång till.
5

Tryck på "Panik"-knappen för att slå överfallslarm. Tryck på knappen en gång till för att stänga av larmet. När paniken trycks bilens horn kommer tuta upprepade gånger och strålkastare och bromsljus blinkar tills du trycker på knappen igen för att stänga av den.
6

Sätt i nyckeln i tändningslåset och starta motorn. Om motorn inte startar, kan chipet inuti nyckeln måste programmeras. Ta nyckeln till en Mazda återförsäljare, eller auktoriserad auto låssmed, för att få chipet omprogrammeras. Du måste visa ägarbevis, fordonets registreringsnummer, foto-ID och VIN-nummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137119.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.