Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer för 1996 Lumina

Chevrolet introducerade Lumina sedan för 1990 års modell som ersättning för Chevrolet Celebrity. Den Lumina såldes 1990-2001, och därefter ersattes av Chevrolet Impala. År 1996 kom den Lumina i två modeller: bas och LS. De LS kom med några fler alternativ än basmodellen, men varje lekte en bränslesnål motor och gott om plats för passagerare. Motor och bränsleekonomi

Båda modellerna kom standard med en 160-hästkrafter, 3,1-liters V-6 motor. Finns för LS-modellen var en 215-hästkrafter, 3,4-liters V-6 motor. Bränsleekonomi för varje motor varierade från ca 18 till 20mpg stad och 26 till 29mpg motorvägen. Med en 16,5-liters bränsletank, var Lumina samlade utbud omkring 300 till 480 miles.
Transmission och Drive Type

1996 Lumina kom med en fyrväxlad automatisk växellåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. Varje modell var framhjulsdriven med skivor fram och bak trumbromsar. Finns för 1996 Lumina var fyra hjul låsningsfria bromsar och farthållare.
Interiör och säkerhet

Med främre och bakre bänk sittplatser, 1996 Lumina kunde plats för upp till sex personer. Trasa sits och dörr trim kom standard med både bas och modellerna LS, och skinn trim var tillgängliga för LS. En makt soltak var tillgängliga för båda modellerna, och varje kom standard med makt lås och luftkonditionering. Säkerhetsfunktioner ingår förare och passagerare fram-sidokrockkuddar. Fyrhjulig låsningsfria bromsar kom med LS-modellen och fanns tillgängliga för basmodellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136730.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.