Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Information om 1997 Volkswagen Jetta

Den 1997 Volkswagen Jetta först startade produktionen 1992 och pågick fram till 1999. Känd som B3 (eller tredje generationen) i den populära VW-modellen, det var en stor framgång för Volkswagen och fortsätter att vara. Med sin distinkta europeiska styling var en populär modell för unga vuxna att få in en lyxig europeisk modell för låg kostnad. Historia

första B3 (tredje generationen) Jetta gick i produktion 1992 (även om det inte släpptes i USA fram till 1993 på grund av produktions-utmaningar) och fortsatte sin körning fram till 1998. Att lära från den första omgången av B3 Jettas som släpptes, riktat Volkswagen många frågor i de senare produktionsmodeller inklusive elektriska frågor, mugghållare, sensorer syre och modifieringar fjädring gör det 1997 Volkswagen Jetta en stor konsument köp.

Utformar

När kliva in i utställningslokalen för att plocka upp en 1997 Volkswagen Jetta konsumenterna var definitivt inte på en brist på alternativ. Den 1997 Jetta kom i sju olika stilar: GL, GT, Jazz, Trek, GLS, TDI och GLX VR6. Varje trim nivå mötte olika kriterier för alla på vägen. Från TDI eller turboladdad direktinsprutning, GLX VR6 med en 2,8-liters V6 för mer prestanda till GL basmodellen, som kom med en 2,0-liters fyrcylindrig motor för gas medvetna konsumenter. Varje trim nivå erbjuds konsumenter med alternativ endast tillgängliga för den trim. Den 1997 VW Jetta Trek, till exempel, kom med en cykel rack och Trek Mountain Bike vid köptillfället för utomhus typ. Medan Jazz upplagan erbjöd sina köpare en high-end stereo med en trunk monterade cd-växlaren.
Motorer

Tre olika motorer fanns tillgängliga för 1997 Volkswagen Jetta mellan de olika utföranden. Basmodellen Jetta kom med en 2,0-liters fyrcylindrig motor som producerar 115 hästkrafter. Nästa, för dem som ville ha lite mer punch, det var en 2,8-liters sexcylindrig motor som producerar 172 hästkrafter. Slutligen fanns också en möjlighet att få Volkswagens TDI-motor på 1997 Volkswagen Jetta. Det producerade 90 hästkrafter från en 1,9-liters turbodiesel. Även om hästkrafter var låg, var den största vädjan till konsumenterna väntas den 40 mpg city/49 mpg Hwy. Addera Safety

Airbag passagerare var standard på alla av de 1997 Volkswagen Jetta utföranden. Men kom ABS standard endast på GLX VR6 modellen. Den Insurance Institute for Highway Safety gav B3 Volkswagen Jetta betyget "Marginal", till stor del delvis på det faktum att den vänstra foten betyget för frontalkollision fick ett "P" för fattiga.

Konsument Recensioner

1997 Volkswagen Jetta får i stort sett en positiv recension från nuvarande ägare. De flesta talar om skarpa skiftande i bilen (de som är utrustade med femväxlad manuell växellåda), sportig känsla och bara runt kul att köra erfarenhet. Det är inte att säga att bilen är inte utan problem-från dess gåtfulla Vindrutetorkare funktioner till enstaka felaktiga kablaget eller elfel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135979.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.