Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Specifikationer på 1974 Chevelle Malibu Classic

Chevrolet Chevelle var en mid-size Coupe som också tillverkades i Sedan och vagn modeller. Den Chevelle introducerades 1964 och tillverkades fram till 1977. Dessa bilar var några av Chevrolets bäst säljande och bland tillverkas de i 1974 var Chevelle Malibu Classic. Classic hade ett annat yttre utseende än basmodellen som inkluderade en omdesignad grill och olika mönster strålkastare. Motorkomponenter

Malibu Classic var en kraftfull bil. Medan vanliga Malibu-modellen kom med en V6 standard, fick köparna av Malibu Classic en 350 kubik-tums V8-motor som levererade 145 hästkrafter. Valfria uppgraderingar inkluderade en turbo Hydramatic 5,0-liters, 400 kubik-tums V8-motor med 165 hästkrafter. En ännu mer kraftfull uppgradering fanns liksom på 400 kubik-tums V8-motor som vevas ut 175 hästkrafter. Dessa var samma typ av motorer som används i Chevrolets annan sport prestanda fordon, Monte Carlo.
Typer Modell och färger

Malibu Classic producerades i en två- dörrars Coupe modell, en fyra-dörrars sedan eller en femdörrars herrgårdsvagn. Exteriör färg färger tillgängliga var smoking svart, brons metallic, medium röd metallic, silver metallic, mörk taupe metallic och antikvit. Interiör färger ingår medellång röd metallic, gyllenbrun metallic och antik vit.
Faciliteter inre och tillbehör

Elfönsterhissar, makt sätesjusterare och makt dörrlås var tillgänglig på Malibu Classic. Dessa ansågs dyra uppgraderingar av modellen, som läggs till sin lyxiga särdragen i tiden. Den bakre fönstren var de traditionella swing-out gångjärn typer. Luftkonditionering var också tillgängligt på alla modeller samt en tryckknapp AM /FM-radio med kassettdäck och farthållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137120.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.