Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man programmera en 06 Pontiac G6 Remote Keyless Entry

De flesta ägare av en 2006 Pontiac G6 modell fordon kommer att hitta sina bilar kommer med keyless inresa som standard. Detta bevisar bekvämt för dem som måste parkera fordon utomhus och vill få snabba inträde i fordonet under ogynnsamma väderförhållanden eller inte vill kämpa med en nyckel i mörkret. För att använda funktionen, trycker du helt enkelt på låsknappen på medföljande fjärrkontrollen för att låsa upp dörren. Om du behöver programmera om fjärrkontrollen Däremot ger Pontiac inte ombord programmering som ett alternativ. En dator behövs, vilket innebär att du kommer att behöva hjälp av en återförsäljare eller låssmed. Saker du behöver
Titel på ditt fordon
Fordon registrering
Körkort
Alla fjärrkontroller till ditt fordon
Visa fler instruktioner
1

Call flera Pontiac återförsäljare och låssmeder i dig område att få offerter för att programmera dina fjärrkontroller. Alla Pontiac återförsäljare kommer att tillhandahålla tjänsten, men bara låssmeder med erforderlig datasystem kan programmera dina fjärrkontroller. Alla återförsäljare och låssmeder sätta sina egna prisstrukturen, och därför du vill hitta det billigaste alternativet möjligt. Bara boka en tid när du har hittat den bästa affären.
2

Delta utnämningen som planerat. En låssmed kommer brukar komma till din plats, men om du behöver anlita sig av en återförsäljare, kommer du att behöva ta bilen till återförsäljaren. Se till att du presenterar ditt fordon registrering, bil titel och körkort för att styrka äganderätten. Du kommer att behöva alla dina fjärrkontroller samt, som varje avlägsen kräver omfördelningar när datorn återställa keyless inresa modulen.
3

Testa alla dina fjärrkontroller för att se till att de fungerar, när tekniker eller låssmed avslutar omprogrammering förfarandet. Vid verifiering, betala alla avgifter som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137049.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.