Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2000 Impala påminner

I en värld av bilar, har Chevrolet länge varit ett lexikon för prestanda och kvalitet. Ägs av General Motors, har Chevy varit en av de bäst säljande bilarna i USA i nästan ett sekel. Även varumärket har varit mycket uppmärksammad av många bil entusiaster, är Chevrolet fortfarande på resan mot perfektion. Precis som andra märken, bilar Chevrolet, såsom Impala, har haft många brister och problem som i slutändan ledde till återkallelser. Motorkylning Problem

I april 8, 2009, erinrade General Motors flera fordon, däribland 2000 Impala, för problem motorkylning. En rapporterad 1.497.516 enheter påverkades av frågan. General Motors tvingades återkalla sina andelar eftersom motorolja hade en tendens att bosätta sig på fordonens avgasrör under hård inbromsning. Om grenröret är tillräckligt varm när oljan lägger sig, plast tändstiftet antänds små lågor som skadade hela motorn, som medför en hög risk för både bilen och föraren.
Bränslesystem

Den 24 februari 2004 var en återkallelse utfärdas till flera Chevrolet Impala enheter. Eftersom vissa Impala bilar hade en mycket högre än vanligt hastighet av bränsleläckage, var ett återkallande utfärdades. Några av de läckte bränsle kunde komma in i insugningsröret genom dess inbyggda vakuum linje, vilket gör att bränslet från läckande bränsle tryckregulator för att antändas. I extrema fall kan slå sönder insugningsröret och fördrivna bilens bränsleledningar, vilket gör att hela motorn fattar eld. För att lösa problemet, installerade återförsäljarna nya regulatorer bränsletrycket med förbättrade membran. Uppskattningsvis 910.873 enheter återkallades.
Problem med styrningen

Styrning problem rapporterades i vissa Chevrolet Impala enheter. Uppskattningsvis 3.900 Impala enheter återkallades för defekta svetsar som är anslutna slangen till det yttre röret. Eftersom svetsen på vissa enheter misslyckades, kan eventuella fordon kraschar uppstå på grund av en förlust av styrning. För att åtgärda problemet, var styrande axlar installeras av GM. Återkallelsen skedde den 17 oktober 2008.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137157.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.