Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Toyota Avalon specifikation

Toyota Avalon var ett flaggskepp sedan med fyra dörrar och plats för upp till sex passagerare som gjorde sin debut på marknaden under 1995. De tidiga modellerna av denna sedan var endast något större än Toyota Camry, men det blev betydligt större i modellen år 2000 med en ny grill, strålkastare och baklyktor. 2011 Toyota Avalon specs lägga ännu mer prestanda, hantering och mått sedan tidigare modeller av bilen. Performance Specs

2011 Toyota Avalon har en 3.5L V-6 DOHC motor med variabla ventiltider och fyra ventiler per cylinder. En fem-växlad automatlåda är standard på alla modeller. The Avalon använder blyfritt bränsle i sin 18,5-liters bränsletank med en multi-point bränsleinsprutning och får 20 miles per gallon i staden, 29 miles per gallon på motorvägen och 23,5 miles per gallon i kombination, i genomsnitt, inom en 425 -mil intervall. Toyota Avalon har 268 hästkrafter vid 6.200 rpm och 248 foot-pounds av vridmoment vid 4.700 rpm.
Hantering, körning och bromsning specifikation

Specifik hantering och bromsning funktioner påverkar hur de 2011 Toyota Avalon enheter. Låsningsfria bromsar är standard på alla modeller, tillsammans med ett bromsassistent med ventilerade fyra hjul skivbromsar och elektronisk bromskraftfördelning. Det finns också elektroniskt antispinnsystem som arbetar genom låsningsfria bromssystem och motorns styrsystem. Den sedan kommer med en startspärr som gör bilen svårare att stjäla. Upphängningen på 2011 Toyota Avalon består av oberoende främre fjäderben med krängningshämmare och spiralfjädrar på de främre hjulen på bilen, och en oberoende bakre multi-link fjädring med krängningshämmare och spiralfjädrar.

Exteriör Specs

Specifikationerna på utsidan av 2011 Toyota Avalon ger sedan dess unika utseende och erbjuder funktioner som gör att bilen är lättare att köra. Det finns varselljus och dimljus fram på varje modell av 2011 Toyota Avalon, tillsammans med halogenstrålkastare med projektor beam linser. Varje Avalon har en taklucka med elektrisk glas och det finns en Bakrutedefroster, eftersom det inte finns någon vindrutetorkare på baksidan av bilen. De främre och bakre stötfångare är samma glimmer färg färg som karossen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136691.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.