Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Audi Display Instruktioner

Audi bilar körs runt om i världen. Den vanligaste Audi är en sedanmodell med fyra dörrar, en automatisk växellåda och en stereo. Framför föraren finns en display för att avgöra om det finns ett problem när du kör din bil. För att lösa dina problem, måste du veta vad varje varning betyder. Instruktioner
1

Parkera bilen så fort som möjligt om du ser "Temp kylvätska." ljus på displayen. Detta ljus ser ut som en flagga med två vågiga linjer nedan. Kontrollera temperaturmätaren på vänster sida av instrumentpanelen för att se temperaturen. Om det är hög, vänta 15 minuter innan du öppnar huven och lägga kylvätska.
2

Parkera bilen så fort som möjligt och stänga av den i 10 minuter om "Oljetryck" ljus visas på visa. När motorn har svalnat, öppna huven på bilen och dra ut oljestickan. Om oljenivån ligger under "Fill" linje, lägg en kvart och kontrollera nivån igen. Om det fortfarande är låg, kan du ha en läcka i systemet.
3

Tryck parkeringsbromsen hela vägen till golvet tills det dyker upp igen när den "broms" varningslampa ses. Om detta inte släcka lampan, kan du ha ett problem med elektroderna, eller broms själva och måste kontakta en mekaniker eller Audi återförsäljare.
4

Dra över så fort som möjligt om du se en indikator som ser ut som ett ljus med ett "X" genom den på displayen. Denna lampa indikerar att antingen dina strålkastare eller bakljus inte fungerar. Följ instruktionerna i bruksanvisningen för att ändra de utbrända glödlampor.
5

Parkera bilen så fort du kan, om du ser "Power" lampan, som är formad som ett batteri på visa. Detta ljus innebär att batteriet kan vara lite ström och behöver laddas eller bytas ut innan du kan säkert köra bilen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138338.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.