Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Återställa Dash i en 2003 Mitsubishi Diamante

Mitsubishi Diamante var det japanska märket inträde i full storlek kategori av sedaner, stickning den precis ovanför biltillverkarens medelstora Galant. Den Diamante, som alla fordon som säljs i USA efter 1996, var utrustad med OBD II-diagnostik. Detta system gör det möjligt för fordonet att känna systemfel och varnar föraren via lampor instrumentpanelen tänds. Dessa lampor tänds i händelse av ett systemfel, eller som en förebyggande åtgärd för hotande misslyckande. Du kan stänga dessa lampor med en enkel fem-minuters process om de du störd. Kom bara ihåg att du måste fortfarande ha problem checkat ut på din verkstad. Saker du behöver
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Använd en ficklampa för att titta under instrumentbrädan på din Mitsubishi Diamante. Du hittar bilens säkringsbox under instrumentpanelen, direkt under rattstången.
2

Öppna luckan till säkringsdosan och använda diagrammet för att lokalisera ECU säkring.
Sida 3

Avlägsna ECU säkringen från uttaget och ställ den åt sidan.
4

Sätt din nyckel i Diamante tändning och vrid tändningen till tillbehörsläget så att elektroniken i fordonet är på, men inte motorn. Starta inte motorn under denna process.
5

bort din tändningsnyckeln helt från tändningen.
6

Re-in ECU säkringen i sitt hem uttag.

7

Stäng bilens säkringsbox och starta tändningen. Inga varningslampor skall tändas på denna punkt. Om några varningslampor visas, upprepa processen och tillåta fordonet att sitta utan ECU säkring i fem minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138332.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.