Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur du anpassar en Chevy Caprice

I 1991 års modell inleddes en ny era för Chevrolets full storlek Caprice sedan. Borta var den gamla fyrkantiga styling, ersatt med en mer aerodynamisk jelly-bean form. Den senaste generationen av Chevrolets stora fyra-dour fordon har blivit populärt med eftermarknaden entusiaster på grund av dess relativt låga etableringskostnader och enkel modifiering tack vare den gemensamma karaktären av dess General Motors underbyggnad. Detta fordon drivs med ett standard 4,3 L V-8, eller en valfri 5,7 L V-8, som båda ger en muskulös bas för dig att bygga en anpassad cruiser runt den. Instruktioner
1

ersätta den vanliga gångjärn frågan dörr med en vertikal led kit för alla dina framdörrarna. Detta gör att du kan öppna dina dörrar vertikalt precis som Lamborghini eller andra exotiska bilar. Dessa kit eftermontera dina befintliga dörrar med nya gångjärn, vilket gör det onödigt att köpa nya dörrar eller oroa färg matchning.
2

Lägg en suspension lift till bilen för att höja markfrigången. Detta kommer att ge dig en bättre bild av vägen, en sann anpassat utseende, och gör att du kan montera större däck under din Chevrolet Caprice.
3

Lägg stora fälgar med lågprofildäck till din Chevrolet Caprice att göra en verklig gata maskin. Denna förhöjda utseende har blivit känt som "donk" stil och är en populär look på Caprice och andra fullstora amerikanska sedaner. Förutom en bättre sikt över vägen, fälgar personlig stil av så stor som 28-inches kommer att skilja din Caprice från de många lager modeller du kommer att stöta på vägen.
4

Byt standard trasa eller valfria läderytor sittplatser i bilen med mer exotiska material. Velour eller sammet sätesytor kan lägga komfort, liksom stil, och även framkalla minnet av 1980 bilinredningar. Om du är villig att spendera pengar, kan en exotisk huden såsom struts eller alligator verkligen lägga till anpassning av din Chevy Caprice.
5

Byt fabriken huvud och svans ljus täcker med klara linser. Detta accentuerar verkligen de flödande linjerna i Chevy Caprice kropp och rensar upp utseendet av hela fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138278.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.