Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2005 Acura Tl Fordon Bränsle

för 2005 Acura TL sedan erbjöd hög prestanda i kombination med en innovativ design. Honda renoverade bilen att lägga en mer kraftfull motor bland en mängd andra uppgraderingar. Den ultimata säljargument för detta fordon var dess överlägsna prestanda i de tuffaste förhållanden och dess plysch interiör, komplett med en state-of-the-art surround-ljudsystem. Bland motorns höga krav på fortsatt förbättrad prestanda var sitt behov av premium blyfri 91-oktanig bensin. Bränsle Krav

I USA, är 91 det högsta oktan bränsle som finns tillgängligt. I delar av landet på en högre höjd, klarar motorn att dra in mindre luftmassa eftersom luften inte är tät nog. På grund av den nedre luftintag, måste mängden bränsle blir proportionellt mindre för att undvika att en motor knock. Bilar avsedda för att uppnå större bränsleekonomi måste bränna mindre bränsle per cykel --- därav behovet av högoktanigt bränsle som premium blyfri 91 bränsle. Denna optimerade bränsletyp minskar bränsleförbrukningen samtidigt förhindra kostnaden för att producera extremt högoktanigt bränsle.
Motorspecifikationer

2005 Acura TL kom utrustad med en 3,2-liters , V-6 front motor. Den har ett hål på 3,5 inches och en stroke på 3.38 inches. Motorn hade överliggande kamaxel (OHC) ventilkonstruktion och ett kompressionsförhållande på 11 till 1. Det kom med fyra ventiler per cylinder och erbjöd variabla ventiltider (VVT). Kan producera maximalt 270 hästkrafter vid 6.200 rpm, kan det generera 238 fot-lbs. av vridmoment vid 5.000 rpm.
Bränslesystem Specifikationer

fordonet skröt en bränsleekonomi på 29 miles per gallon (mpg) på vägar och 20 mpg på stadsgator. Fordonet hade en multipoint typ insprutningssystemet och kom med en 16,9-liters huvudbränsletanken för premium blyfri bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138153.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.