Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Pontiac G6 Instruktioner

Den Pontiac G6 var en bil byggd av General Motors 2005-2009. Hela Pontiac lineup avbröts efter 2009 års modell efter GM: s konkurs. Det finns ett antal justeringar du måste göra till G6 under den tid du äger den, inklusive att justera bilens säte till en idealisk position, inställning av klocka, återställa bilens ljus Byt olja och ersätta dess luftfilter. Saker du behöver
Byte luftfilter
Damp affärshandduk
Dry affärshandduk
Visa fler instruktioner
justera sätet
1

Sit i G6 förarsidan säte. Inspektera den vänstra sidan av stolen för att avgöra om bilen har möjlighet elmanövrerad stol. Om så är fallet, kommer du att se en rektangulär knopp. Du kommer att använda detta för att justera bilens säte.
2

Tryck på knappen framåt för att flytta sätet framåt. Skjut den bakåt för att flytta sätet bakåt. Dra reglaget uppåt för att höja sätet. Skjut det nedåt för att sänka sittdynan.
3

Inspektera framkanten av sätet för att hitta den manuella sätesjusterare, om bilen inte har en elmanövrerad stol. Ta tag i baren och dra upp den för att låsa sätet spåren. Scoot sätet framåt eller bakåt tills du hittar den bästa positionen, och sedan släppa baren för att låsa sätet.
4

Dra manuell stol höjdinställningsspaken upp för att höja sätet. Tryck ner för att sänka sittdynan. Den manuella justeringsspak ligger på framkant av stolens sida. Dra manuell stol spaken bakåt justering uppåt för att justera ryggstödet
5

. Alla G6 modeller har ett manuellt justerbart ryggstöd. Luta dig tillbaka för att luta sätet. Luta sig framåt för att räta upp ryggstödet. Släpp spaken när du har hittat den perfekta positionen.
Ställa G6 klocka
6

Tryck på "Clock"-knappen på radion att börja ställa bilens klocka . Motorn kan vara på eller av. Klockans "Hour" siffran börjar blinka.
7

Vrid ratten märkt "Justera" för att ställa in timmen. När timmen är inställd, tryck "Clock". Minutsiffrorna blinkar nu.
8

Vrid "Adjust" ratten för att ställa in minuterna. Tryck på "Clock" för att spara inställningen.
Återställa G6 Change Oil Ljus
9

Vrid tändningsnyckeln till "On." Tryck på "Info"-knappen på ratten tills klustret visar "Oil liv."
10

Push och håll "Enter" i minst fem sekunder. Texten ändras till "Bekräfta".
11

Släpp knappen "ENTER". Vrid nyckeln till "Lås" och sedan slå på den igen till "On." Oljan ljuset kommer att återställas. Addera Byta luftfilter
12

Stäng av G6 motor. Öppna bilens huva och hitta motorns luftfilter facket på passagerarsidan i motorrummet.
13

Dra upp fyra spärrarna på sidorna av luftfiltret facket. Lyft bort locket för att exponera bilens luftfilter.
14

Dra luftfiltret uppåt för att ta bort den. Torka försiktigt ner det inre av med en fuktig handduk,. Torka den med en torr butik handduk.
15

Placera det nya luftfiltret i facket. Sätt tillbaka locket och tryck ned spärrarna för att säkra den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138348.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.