Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2006 Chrysler 300C Hemi AWD specifikation

Den 2006 Chrysler 300C Hemi AWD är i en klass för sig på grund av sin övergripande överlägsen stil. Denna iögonfallande bilen inte bara har ser många förare längta utan också gasbesparingar typiskt sett i mindre bilar men med en kraftfull motor. Prestanda

2006 Chrysler 300C Hemi AWD har en 5,7-liters V8-motor som ger 340 hästkrafter. Den Hemi genererar 390 ft-lbs. vridmoment vid 4.000 rpm. Motorn har en 99,5 mm hål, 90,9 mm slaglängd och en 9.6:1 kompressionsförhållande. Detta Chrysler har en 19-liters bränsletank som tar regelbunden, blyfri bensin. När det gäller bränsleekonomi, blir 300C cirka 17 miles per gallon i staden och cirka 25 mpg på landsväg. Addera Exterior

Utsidan av 300C är , utan tvekan, flott som den har en hård stil som liknar den Mercedes-Benz profil. En av de största attraktionerna i denna bil är att den drivs av en Hemi V8, och det yttre inte låta dig glömma det som det har Hemi logotyper runt hela bilen. Den har 17-tums hjul och fyra dörrar. Denna stora och medelstora bilar fångar uppmärksamheten hos många förare som övergripande stil är anmärkningsvärt.
Interiör

2006 Chrysler 300C Hemi AWD kommer med massor av utrymme för att bekvämt plats fem passagerare. Den lastvolym är något på den lilla storleken för ett fordon av dess storlek, vid 15,6 kubikfot. Ratten är justerbar, med både tilt och teleskop, och föraren har justerbara pedaler och sex-vägs framsäten makt. Bilen erbjuder överlägsen komfort och stil, med lädersäten och trä trim.
Funktioner

2006 Chrysler 300 erbjuder många uppgraderingar, bland annat en mittkonsol DVD underhållningssystem, samt 8-vägs eldrivna säten (snarare än 6-vägs). Ytterligare funktioner som ger mycket bekvämlighet omfatta möjligheten för ett tryck övervakningssystem, samt en inbyggd navigationssystem (med Sirius satellitradio) för både grusvägar och asfalterade vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136599.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.